tjuga till salu.

image11

återigen är det projekt tjugan som står för dörren.
vi fick även en idé om att någon där ute i denna vida värld kanske skulle vara intresserad av att köpa vår tjuga?
varför inte investera? en investering du inte kommer ångra, denna tjuga kommer hela tiden växa i värde (den har ju faktiskt tillhört oss)

Men ska vi säga en femtiolapp?
priset kan ändras vid snabb affär (dyrare)

Hör av er, [email protected]

ha att


män säljes till högstbjudande.

Precis fått en uppgift i skolan att vi ska få 20 kr att växa så mycket vi kan under 3 månader.

Detta lilla projektarbete kräver en klipsk herre för att få dessa slantar att växa. Så vi fick en idé..
Vi vill veta era, läsarnas, intresse för att köpa oss?!

Eftersom staten inte är några större fan av folk säljer sig själva på Internet så sträcker vi oss till en filmkväll (officiellt)

I kvällen ingår:
- Söt pojke
- Valfri film (sålänge vi godkänner)
- Egen plats i soffan (så länge du vill;)
- Avskeds puss (frivillig, inga större fan av hejdå scener)
- Massage (hur/var du vill)
- Vin (du tar med eftersom budgeten är taight)
- 1/4 chipspåse (en chipspåse kostar 20 spänn&de är den budgeten vi har)

Vid frågor eller bud, maila [email protected]

Pojkarna som säljs är

Bud just nu:
- Hagdahl: 5kr
- Schöna: 5kr
- Jack: 5kr
- Pane: 5kr

Buden är bindande!



image12

see u later, alligator.-



veckans look a-like, vecka fem.

image9
Haha, Så klockren. Alla som någonsin befunnit sig i Fv2a:s klassrum förstår garanterat vad vi menar.
&för er som aldrig befunnit er där så somnar Jonas ofta, alldeles för ofta. Sen att tilläga så är han i princip lika hårig som björnen på bilden (den till höger faktiskt).

dagens fundering.

Sverige må vara ett konstigt land, ett land där 70 % av befolkningen petar näsan och 3 % äter upp snoret & de vanligaste efternamnet är Johansson och inte Svensson. På tal om ingenting.

Men vad jag tänkte på var när en 2 och ett halvt år gammal pojke vid namn Wiktor Nilsson förmodligen missuppfattar ordet ficklampa och mytar uttrycket "Fickla". Fickla lixom, ungen måste ju vara efterbliven men nej inte i Sverige. I Sverige lyckas denna ungen få in sitt fantasi ord i Svenska akademins ordlista. Sen efter att ungen kom på ordet hittade säkert hans föräldrar på en förklaring för just "fickla" antagligen för dem tyckte synd om sin son som inte förstod bättre. Så här i Sverige blir man tydligen geni stämplad trots att man "inte har alla höns hemma" som vi skulle uttrycka de.

ytterligare en sak jag måste ta upp från dagens buss resa. I brist på annat började vi diskutera sjukdomar, det ena ledde till de andra och vi kom in på sexuellt överförbara sjukdomar (så kallade könssjukdomar, undrar varför dem kallas de när dem inte bara drabbar könet?) Ja skit samma, men tänk så är alla sexuellt överförbara sjukdomar konspirationer från en i hemlighet överdrivet styrande kristen makt i Sverige? Eller påhittade av en föredetta skit ful , verkligen SKIT FUL president eller vetenskaps man som bara kom på de bara för att personen i fråga inte själv fick ligga & ville inte heller att andra skulle få ligga? Jag vet att de är sjuka tankar men så ser vi på vissa saker, och om jag förstår saken rätt nu anser ni antingen att vi är helt sinnes rubbade och tycker synd om oss, eller så anser ni oss som genier. (förmodligen de sist nämda).

Förresten en sak, vi minns ännu en legendarisk kommentar från Mr. Jonas "björnen" Elofsson under en resa mot Malmö i början av säsongen(?) då han får synd på Turning Torso utropar han:
- Är inte de där de twin tower?
Legendarisk med våra ögon sett! (elr öron kanske).

Men nu ska jag återgå till att lyssna på Mojjes senaste mästerverk "Barnvakt" och för er som ännu inte införskaffat den på någotvis, GÖR DE?

Over and and, your mouther shout!

veckans recept, vecka fem.

image8
Efter långdragna diskussioner långt in på natten och noga övervägande har vi beslutat att varje Måndag publicera veckans recept(!). So read and njoy

Eftersom vi har fått uppgiften om att många norrmän, blondiner, men även samhällselever läser denna Veckans recept logg så har vi beslutat oss för att ge er receptet på is.


Du behöver:
· Vatten.
· En frys. (eller någon annan stans att frysa ditt vatten)
· Något som kan fungera som en form.

Ett tips är att se så att ni har alla dessa ingredienser hemma, annars kan det bli jobbigt när ni har gjort hälften.. Du börjar med att skriva ut detta recept det kan du göra på många olika vis. Hur just du väljer att göra är helt upp till dig. (Såvida du inte har en laptop, men gå inte och köp en sådan enbart för detta) Därefter reser du dig från stolen, går in i köket och börjar leta efter någon slags form. Fråga din mamma eller pappa om du behöver hjälp med att hitta sakerna.
Du kan fråga såhär: "- Mamma/Pappa, vart hittar jag en form som jag kan göra is i?" Förhoppningsvis får du ett svar. Om inte så var inte ledsen för den sakens skull, du kan ju alltid försöka en gång till. Såvida du inte vill ta lite ansvar och försöka leta upp detta själv! Men tänk dig för en extra gång, det kan vara farligt. Köksskåpen är ganska höga & det kan finnas saker inuti som du bör vara extra försiktig med.
När du väl fått tag på en form på ett eller annat vis så är det dags för dig att ta det stora steget bort till kranen.
Väl där så sträcker du dig mot kranen och sätter på vattnet. Tänk på att det ska vara kallt vatten! Tryck inte igång för mycket vatten, då kan de spruta över dig och då lär du bli blöt. Lagom är bäst..

Efter det så brukar vi ta formen och föra in under vattnet, här håller vi sedan formen tills den är fylld. (den är fylld då vattnet når kanten) Stäng sedan kranen, det gör du i motsatt riktning mot hur du satte igång vattnet. Gå sedan med formen till frysen, den kallare av de två "skåpen" som finns i köket. Där bör du sedan öppna dörren, annars kommer det bli ganska svårt att ställa in formen.
Men tänk på en sak, GÅ FÖRSIKTIGT! För vi vill verkligen inte att ni ska spilla ut något vatten och sedan gå och halka i detta.

Tänk även på att detta definitivt inte är något som man bör utsätta sig för ifall man har dåligt hjärta eller känsliga nerver. Överlåt det då hellre till någon annan.
Efter detta oändliga steg så är det då slutligen dags att ställa in formen. Ögonblicket ni alla väntat på. Ställ formen på plant underlag, annars kanske ni inte har någon is när ni väl öppnar igen. Tänk på att när ni ställt in formen så måste ni stänga dörren igen!
Därefter finns bara en sak att göra, vänta& vänta. Första gången kan det kännas som det gjorde när ni var små och väntade på tomten. Men förhoppningsvis försvinner denna känsla efter några gånger.

Ni kan utföra något annat undertiden som vattnet fryser till is, det kan bli ganska enformigt att bara sitta och vänta.. Efter några timmar så kan ni ta ut er is och avnjuta den med ett glas hallon-saft, eller varför inte något starkare såsom svartvinbär? Där är det bara fantasin som sätter gränser.

Men tyvärr så kommer ni få vänta tills nästa vecka för att få reda på hur man blandar ett glas saft. Undertiden föreslår vi att ni börjar träna på att göra is. Och bli inte ledsna ifall det inte fungerar första gången, ni har en vecka på er.

Till dess önskar vi er lycka till!

Over and out, Schootich

ordlista.

för ni, era inkompetenta fuckers, ska förstå innebörden av vad vi skriver.

Dirr - Direkt / Medesamma.
Tott - Totalt.
Rutti - Rutinerad / Lirare.
Chiller - En person som tar de lugnt. I alla lägen.
Stisse (Stissi mongo) - I motsat till ovanstånde, en person som verkligen inte kan ta de lungt.
Vit - Vodka.
24 - Öl.
Pirre - Pizza, i alla dess former.
Fippe - Film / DVD and so on.
Schootich - Att smacka den med hjälp utav ord.
Smacka - En hälsingsfras via händerna.
Annars - Hur mår du / Läget.
Knocka - Åter igen en hälsingsfras. Denna genom att man slår knogarna mot varandramed knutna nävar. Ofta då någon gjort något bra (eller dåligt..)
Chippe - Chips.
Lerre - Läsk.
Lightning - När någon förståt / utfört något långt efter att alla andra förståt eller kunnat göra det betydligt fortare.
Gillart - Gillar det
Det blixtrar inte - När någon verkligen inte förstår, trots vidare information och upplysningar.
Tjing tjing - En vanlig kommentar efter att någon glömt någonting eller sagt något oerhört ogenomtänkt.
Ha att - En hejdå fras, likt "ha de".
Impulativ - Ett personligt uttryck som ingen riktigt vet innebörden av, Inklusive personen som mytade upp de.
Häst / Kanelfralla - Snus.
Prés - Samma som ovanstående.
Sulten - Hungrig.
Paug - Pojke / Kille / Man
Mannet - Samma som ovanstånde.
Kioskaskrap - Dem sista närvarande brudarna vid utgång eller liknande. Ofta inte specielt vackra, snällt uttryckt.
Kissa - Att förndera någon, ofta i form av kommentarer eller finter.
Sex atlet - Motsatsen till "the one minute man". Ni vet vad vi menar..
Kryddarn / Kocken - En persons som överdriver.. rejält.
Ekar de? - En kommentar som förekommer vid upprepningar av andras uttryck.
Hunaloj- Jacks egna lilla fras från osby som menar att någon/något när ful/fult.
Raoualoj- Åter igen Jacks egna lilla fras från osby som menar att någon/något är fulare än fulast.

Måste bara ta upp dagens kommentar, självklart av Jack.
Vi satt och diskuterade krig då den gyllene kommentaren yttrades.
Jack: Jag tror Japanerna kommer vara överlägsna i ett 3dje världskrig
Johannes: Eller Nord-Korea.
Jack: Ja dem satsar ju all kraft på kärnkraft.
(&för er som mot förmodan inte förstod, menade han förstås kärnvapen)

Nej, nu ska jag återgå till den oerhört rörande filmen "hitta Nemo" och längta bort från den här hemska bussen som vi spenderat 7h under detta dygn.
Så för att avsluta med stil, ett klockrent citat alá Magnus Uggla "Man raggar inte, man blir uppraggad". Kan de blir mer oss?

Peace out m8s.

veckans look a-like, vecka fyra.


image6

När kung Kenny avgör ett skånederby finns all anledning till att jubla. Simon's vrål kan dock diskuteras.

Turligt nog fångade sydsvenskans fotografer detta historiska glädjevrål. 


last night.

känner mig bara tvingad att lägga in dessa bilderna från gårdagen, mhaha

image3


Jacks offer och även:

image2


lite dam hångel, då blir man nöjd. 

puss&kram, Vi tar tag i er på stan.



våra idoler.

Det finns många personligheter & personer där ute på vår platta jord som vi skulle vilja kalla våra idoler.
En av dessa har åter igen levererat & förgyllt våran tillvara genom att tänka högt.. "- Kan man bli tagen för att man är för trött?!".
Schöna, som vi låter kalla personen, undrar allså om det finns möjlighet att få böter av polisen, när man kör bil & är för trött. Efter tio minuters konstant garvande börjar vi tänka efter hurfan han tänkte. Vi menar på, ifall polisen stoppar en mäter dom påsarna under ögonen , eller får man blåsa och på så sätt få ut tröttheten hos en person?! Säger sedan polisen "- Nej du har inte fått dina nio timmars sömn inatt, tyvärr du måste böta" ?
Frågorna har varit många & svar kommer vi nog aldrig få,

ibland är det lite svårare för Schöna än för alla andra.
most played;
  • Amy Macdonald - This is the life
  • Lupe Fiasco ft Matthew - Santos-superstar
  • Kanye West - Homecoming
  • T2 ft Jodie Ayscha - heart broken
  • 2pac - Changes
& HUR FAN KAN BASSHUNTER LIGGA ETTA PÅ SINGELLISTAN I ENGLAND?
belöning utlovas till den som levererar en någorlunda förklaring,

Hemsefress, vi ses
go crazy !

here we go.

Goddag gott folk!

Nu har jag&mina mannar äntligen fått tummarna ur röven&firrat denna underbara blogg.

Tillskillnad från de flesta andra tänker vi inte skriva hur jävla dåligt vi mår,hur självmordsbenägna vi är eller hur jävla mycket vi hatar folk,. eller, de två första punkterna iaf. För det finns verkligen folk som vi hatar, & som vi förmodligen kommer att klanka ner extremt mycket här på bloggen.

veckans fuckface går helt klart till Christian Bale för hans roll i American Psyko. Alla som har sett filmen förstår givetvis vad jag vi pratar om. Känslokall,extrem & rik. Allas dröm?!
"Everyday when I wake up I do push ups, I can do a tousand" - kisskiss puff.

nee pifft, nu väntar www.dump.com för att få upp sexlusten såhär på morgonkvisten.
"Everyday when I wake up I masturbate, I can come twise".

här, där, everywhere.
Päjs out girlfriends, love!

RSS 2.0