lärare <3 elev = sant?

Idag fick vi beskåda något sjukt. & då menar jag verkligen SJUKT! påväg från matsalen kommer en lärare hand i hand med en elev. hur kan det vara möjligt? jag hade kunnat förstå ifall det va en riktig MILF lärare. Men i detta fallet handlade det om en gubbe som passerat sina bästa dagar och en lika sliten tjej. "paret" går därefter o sätter sig vid ett bord i caffeterian då hon genast högt utbrister "åh, vad snuskigt!"  jo, det kan man ju lugnt säga. Idiotiska människor. Är det ens tillåtet? ;s

Fick även höra att det funnits sådana affärer på skolan tidigare. Men då fick läraren lämna skolan. Anledningen var att han stötte på en elev som dock inte tyckte att det var lika trevligt.

Just nu sökes bara en kvinnlig lärare som jag skulle kunna gå hand i hand med. Är du en sådan? hör genast av dig :)

peace out.

helg

ännu en helg har gått förbi, kan trösta sig med att det snart är sommarlov. ganska efterlängtat :D

i fredags vare dags för discot som vi skulle annordna. SUCCÉ!! skulle jag inte villja kalla det, men vi lyckades iaf med det vi ville. eftersom det var mellanstadiet så befann sig killarna fortfarande i de stadie då det var coolt att leka dinosaurier mm. tjejerna däremot tyckte att killarna var tråkiga och ville ha dit äldre killar. Men vi då?! :/
kvällen förgylldes när en kille på 10 år glider fram till DJ J(G?)-BOY och ber honom spela en låt som inte är tio år gammal då han ansåg att han gjort det hela kvällen.

Lördagen bestod av bowling, där schöna-böna förlorade mot sin flickvän (elr vann han tillslut?) den självklara vinnaren utklassade sitt motstånd, och det var givetvis inte heller jack som vann..
därefter blev det lång väntan. vi kunnde ju inte missa detroit-pittsburgh. tråkigt nog lyckades man vända på dygnet totalt.

Nu väntar en god natts sömn med många underbara drömmar (A)

see ya!
victor

HEJ BLOGG!

Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg Blogg!

Jag ska nu försöka att blogga likadant som alla andra invalida, trevliga, Svenssonaktiga personer i detta land. Jag ska skriva om min dag;

Dagen började med att med att jag vaknade av Viva la vida gjord av Coldplay kl 08.00! jag fattade då ett otroligt smart & genomtänkt beslut. Jag lyfte på luren & sjukanmälde mig till den trevliga flickan nere på kansliet som jag tycker som mycket om.
Sedan vaknade jag vid tolv tiden och satte på ngn bra rulle.. bla bla bla bla. HUR JÄVLA ROLIGT ÄR DETTA ATT LÄSA? men framför allt hur jävla roligt är det att skriva?
Nejförfan, skriver lite skit om helgen & om hur jävla otroligt dumma och ogenomtänka vi människor kan vara när vi får den där lilla droppen för mycket av mjöden/adrenalinet i kroppen!

Jag kan börja med att berätta att man aldrig, ja då menar jag verkligen ALDRIG ska slåss mot en ful människa. Det finns många anledningar till detta & jag ska försöka att nämna några.
-En ful människa har absolut inget att förlora utseendemässigt i en fight medans vi lite finare, & lite bättre människor egentligen har allt att förlora. Hur mycket gör egentligen en utslagen tand/fläskläpp/blåtira på en ful människa? Dom blir ju förfan bara glada eftersom då kanske omvärldens blickar dras ifrån deras dåliga arv när det gäller utseendet & förflyttas till deras utslagna tand/fläskläpp/blåtira.

-En ful människa har också övertaget att form av att dom förmodligen har slagits många fler gånger än en lite finare, & lite bättre människa har. Detta eftersom det finns fler människor som vill ta en fight med dom, just eftersom dom ser så otroligt dåliga ut.

-De fula människorna har också ett övertag eftersom dom förmodligen är lite fullare än alla andra inte lika fula människor på krogen. Detta eftersom de måste vara rauafulla eftersom detta är ända sättet som dom möjligtvis kan känna sig halvsnygga.
(visst vi lite finare, &lite bättre blir också oftast rauafulla, utom Pane som blir salongsberusad, men detta för att vi ska kunna unna er läsare roliga minnen här på bloggen ;)

Jag har också en fråga till er läsare! Är det möjligt att bli så bakfull så att man mår verkligen As dåligt i två dagar & spyr synnerligen mycket under denna tid? Bakfull elr virus?

Jag kan också avslöja att vi på bloggen kommer att hålla i ett mellanstadie disco nu på fredag, detta kommer att bli exklusivt med DJ J-BOY & med diverse otroliga ljuskonserter. Det kommer att serveras diverse olika drycker & vi har stolt ICA som huvudsponsor.

Nej nu börjar spykänslan komma igen.
Päjs ut, DJ J-BOY
:D

&btw, Hanna är schön, &då menar jag verkligen Schön.

operation dagsverke.

Till att börja med så vill vi bara påminna er om att vi är sjukt dåliga på att upd denna bloggen. Men visst, vi ska bli bättre ;)

Imorgon är det åter dags för operation dagsverke! vad är detta för skit skolan tvingar oss till? visst, en ledig dag är aldrig fel, men vafan ska vi behöva "samla" in pengar till några araber för? usch och tvi för det. dessutom är det en rekomenderad summa på 250 kronor..

jag har inte hört någon som uppskattar detta försök till att få det bättre i u-länderna. och varför ska vi ;s

dessutom kmr dem ändå hit förr eller senare, så varför hjälpa till där nere.


image22Ha det så gott, så får vi se när det blir en upd nästa gång.
(ha inte allt för höga förväntningar)


RSS 2.0