en helt vanlig tisdagskväll.

jaha, hur många är inte sjuka?!
antar att det är lite enklare att ställa den frågan än hur många som är sjuka. ALLA, verkligen alla verkar vara sjuka just nu. Kanske kan det ha ngt med Bb-hof i tisdags att göra, vilket jag är ganska säker på. Eftersom jag själv verkade vara lite halvseg och väldigt kall efter att ha varit ute och sprungit i en timme med jack. vi gjorde inte detta frivilligt utan för att hitta eifel som tydligen skulle ligga helt utslagen i stadsparken, men ack nej. där var han inte. så vi sprang vidare och bröt oss bla.  in i hans lägenhet. vi vet, vi är gäängsteers. utan att hitta honom begav vi oss tbx till b-hof där vi snackade gott med polisen o berättade om vårt inbrott. tydligen får man göra det nu för tiden, för inte tog dom oss iaf :)
när man väl kom in igen vare bara skaka loss. och som vanligt flockades alla flickor runt oss eftersom vi va snyggast på stället.  men inte visste flickorna om att vi bar på virus och att dem skulle bli sjuka. stackare! haha. så tjejer, skyll på oss om ni nu ligger i feber och hostar med öm hals. MEN killar, hur ni kan ha blivit sjuka vet vi tyvärr inte, har dock våra teorier.. ;>

krya på er
victor

politik på hög nivå

Ibland kan till och med vi kläcka idéer som gör att vi blir ganska nöjda med oss själva..

  

Kanske vore det dags för oss att lämna ett avtryck i den svenska politiken, jag menar, inte fan skulle det bli sämre i varje fall?

Igår var det dags för den där samhällslektionen som inleder varje fredag. Gårdagens uppgift var;

Hur ska vi kunna få fler från "underklassen" (invandrare, låginkomsttagare osv..) att ta ställning och rösta vid riksdagsval?

ja, detta va faktiskt frågan

Det var då vi kom med den genialiska iden att skapa ett parti med politiska idéer så som att skicka hem alla som inte har svenskt ursprung.

Till vår stora förvåning och inte minst besvikelse så blev det ingen stor diskussion i klassen?

Vår ide var i varje fall såhär:

Vi startar ett parti vars främsta uppgift är att få ut alla invandrare från landet.

För att invandrare då skulle få vara kvar i landet finns bara en sak för dem att göra, gå och rösta på ett annat parti!


Ingen dum ide, inte sant?

Men visst, det finns även baksidor på denna lösning..





fyllesnack

Hey beautiful,

Ja vad fan kan man säga? inte mkt. Man är bara lycklig &allt har nog inte flytit in än.
Rögle i eliteserien 08-09, &möta lag som Fbk med tockeJönnson &smarteLiv i HV, kul? Nja!

Trycket i ishallen kan ha varit det sjukaste som inträffat i mitt otroligt händelsefulla liv &jag kan mycket väl tänka mig att jag var svettigast i Rögle ishall, inkl hjältarna själva.

Efter invationen av isen &när pulsen hade sänkt sig till 140 slag/m började vi bege oss hemåt i rask takt eftersom vi inbillade oss själva att detta skulle vara skönt, men nejnej. Det var det Inte &i läget när vi vart som mest nedkylda började vi lifta i hopp om att komma hem med en temp på iaf 20 grader i kroppen. &javisst stannar en fin liten människa.
Killen som kör bilen pratar då i telefon &jag &schöna hör konversationen.

- nej jag plocka bara upp två liftare påväg från ishallen. Samtalet fortsätter.. &killen säger senare.
-Vet du vad det roliga är? haha, ja dom tror att jag är nykter..

 Väl nere i stan gjorde man av med det sista sparpengarna &de var det verkligen värt. Trycket på ängelholms nattklubbar &barer har nog aldrig varit bättre, &detta får vi till stor del tacka Sudden SR som dominerade fullständigt i baren.

Framåt halv tre tiden började magen tina &bugen blev sugen på lite fylle mat. Detta kan man ju aldrig säga nej till. Maten smakade underbart precis som den alltid gör, på fyllan så jag förflyttade mig till Palletten där diverse intresanta samtal om troll fortsatte.

Detta ska berättas innan jag berättar om nästa insident. Jag & Schöna hade lovat varandra att bada i fontänen i Ängelholm om Rögle gick upp. Men eftersom det inte vart något vatten i dessa föreslog jag ån. Men Schöna tyckte Lena Handén kändes mer roande &begav sig hemåt. Dåligt , Dåligt!

Vi begav oss iaf till havet, trodde vi. Men efter att ha gått en jävla bit, enligt oss, fick det bli ån som ligger 500 meter från centrum.
Bada i den överfräscha Rönneån är inget jag kan rekomenderar i April, DOCK blev man brun.

Vi på bloggen har också fått information att ifall Tina blir arg, så blir hon arg. enlig henne själv iaf.
Men jag menar på, vem blir inte arg när den blir arg? brukar man bli glad när man blir arg?

aja, mysterium som dessa brukar hitta ett svar.

have fun bebo,
päjs out. Jack!

image20

inflyttningsferre.

i fredags vare inflyttningsfest hos jonas och elin. mycket trevligt o tack för det. behöver inte nämna vem som var fullast
på stället, för det är väl alla redan medvetna om. men för er som inte var där så var det ännu en gång malin "pocahontas" lundberg. liten repris från skolavslutningen i ettan, fast den gången är iof svårslagen.
hur som helst.
Jonas och Elin har gått och gift sig. eller i alla fall tagit samma efternamn. i trappuppgången står det numera
"J & E Elofsson"
men inte var vi bjudna på ngt bröllop. vi blev givetvis besvikna eftersom vi trodde att det hade varit bröllop utan oss! men ack så fel vi hade, istället skylldes det på jonas mamma. att det var henne "E" stod för. det tror vi inte så mycket på.. men elin, det var värt ett försök!
så bröllopet får vänta, iaf ngt år.


tror ni på tidigare liv?
- det gör inte jag.


victor


sämsta investeringen någonsin.

hallo, goodbye.

Vi seriösa pojkar hade verkligen i tanke att försöka upd en gång om dagen , men njaaaa. det gick som de brukar gå.

Lite chillersnack från helgen kan vi dock roa er hoockers med.
Som vanligt var vi coolast utsmyckade på festen & försåg oss med vars en plojmask, kan ju inte garantera att vi blev snyggare då detta är isnudd på omöjligt..

image19


än en gång har vi fått det bevisat att Mauritzon inte är ngn riktig partyboy då han klagade över en liten brännmanét. Dåligt Dåligt!

Vi kan även rapportera att Schöna är Kär, verkligen Kär. Vi på bloggen önskar honom lycka till &hoppas innerligt att rebecca ligger inne med ett par fina kompisar som jag&pane kan få känna lite på när det nalkas för bröllop.

BAHNOF! ja, detta jävla Bahnof. Detta förstörde kvällen., man inbillas ett vild party med fina chicks. Men nejnej, här blir man erbjuden medelmåttig alkohol &feta englandsbrudar med fräknar&rött hår. Sämsta investeringen någonsin, 120 spänn för 10 min, haha kan ju inte annat än skratta.
men men , man är ju inte den som är den utan kvällen slutade lyckligt lik förbannat.

vi ses&take care rippers.
pejs Jack.

image20

united states

USA  må vara ett härligt land, men konstigt på många sätt o vis.
jag menar, vem fan kommer på en sådan sak som att en äkta man inte får ta mer än tre klunkar öl då han ligger bredvid sin fru i sängen. detta gäller dock endast i staden Arnes i Iowa. så undvik det stället.

här kommer lite mer konstiga saker som amerikanerna har i sin lagbok. och jag vet, det låter sjukt..

För att börja lite lätt kan vi nämna att i Ventura storkommun i Kalifornien får varken katter eller hundar para sig utan särskilt tillstånd.


Om en polis i Coeur d'Alene, Idaho, misstänker att ett par har sex i en bil eller annat fordon måste han tuta tre gånger och sedan vänta två minuter innan han kan närma sig bilen med paret i.


En lag i Oblon i delstaten Illinois gör dig till en brottsling om du älskar medan du fiskar eller jagar på din bröllopsdag.


Om din andedräkt luktar lök, vitlök eller sardiner är du enligt lag förbjuden att älska med din fru.


Hotellägare i Hastings i delstaten Nebraska måste enligt lag ge sina gäster en vit, ren nattskjorta. Lagen fortsätter sedan proklamera att inga par får älska med varandra, såvida de inte har på sig dessa nattskjortor, vilket gör det hela lagligt.


Ett par som hånglar inuti ett fordon och av misstag kommer åt tutan under den lustfylla leken kan sättas i fängelse enligt en lag i Liberty Corner i delstaten New Jersey.


Under lunchrasten i Carlsbad, New Mexico, bör inga par idka sex i en bil, såvida bilen inte har gardiner.

inte för att detta är viktigt att veta. men det är ungefär lika intressant som att läsa om andra bloggares liv.


smeek
/han den söte.


RSS 2.0