kiss kiss puff

Vissa är våra idoler, andra inte..
låt slumpen avgöra!
Kiss


Kiss


Puff!



Vi föredrar att se oss själva som killen i de första klippet.





back in the days

tjing fallows.

Vilka skribenter vi är va!? inte en upd på cirkus 2 veckor, men vafan. Shithappens life goes on.
Vi är upptagna pojkar ni vet.

Fältrappotering, Hjältarna möter JIF away imorgon, detta kan enbart sluta på ett sätt.

Schöna har försökt resa 3 år bak itiden. Detta genom att skaffa sig ett väldigt personligt & uttrycksfullt sugmärke på höger sida av halsen. (se bild nedan)

Vi har också hört ryckte om att mannen ovan har fällt ännu en legendarisk kommentar som förmodligen kommer att debateras av alla våras barnbarn & barnbarnbarn i framtiden.
"- Fan Kamme, du har ju skägg i nacken.."
Vad han försöker förklara med detta har vi inte insett än men enligt alla oss andra civiliserade människor på denna platta jord kallas det väll hår?!

Vi på bloggen vill också passa på att hylla Tina , denna otroligt söta tösabit som lyckades gå rakt in i dimman & gå all in på cirkus 1,5 h i fredags. Ett stort grattis till dig.

ses later hoes, kärlek. - Jack "SnyggeJack alt KlamydigaJack"

image18
(15 åriga Johannes? :)

Barnsång - de perfekta partyt?

Jag kom helt plötsligt på världens tanke, elr ja det var nog att ta i men en tanke var det ju iaf.

Den var någonting i den här stilen: alla har väll hört barn sången tre små björnar? nej inte de nej men den går någonting i still med "Tre små björnar ut i skogen, gick en dag på promenad. Alla djuren hör dem komma, för dem hörs ju just idag hick rap tja-tja-tja".

Om vi nu ser till dem tre sista orden, dvs Hick, Rap, Tja-tja-tja.

Hick: Hicka kan man ju få om man tillexempel dricker en större mängd alkohol på en kortare tid. Under till exempel öl spelet som numera är vanligt förekommande på "bra" fester. dvs en grundpelare i de lyckade partyt

Rap: Att rapa efter ett par öl (elr drinkar/cider för er mindre manliga) är ju fullt normalt. Vilket ju kan vara lite av en isbrytare? ytterligare en grundpelare i det perfekta partyt dvs isbrytaren.

Tja-tja-tja: Ett annat uttryck för att dansa eller skaka rumpan. Ja vad hade en fest varit utan de? Jo tråkig! Ytterligare en av grundpelarna i de perfekta partyt!

På detta vis kan man ju förklara att redan från barnsben lär vi oss hur vi skapar de "perfekta partyt". Så nästa gång ni träffar er dagis/förskole lärare så tacka dem för att dem lärde er om de perfekta partyt.


Förresten har jag lovat att nämna min föredetta tränare "Pär" Jag vet inte riktigt i vilket sammanhang ja ska nämna honom förrutom att han själv uttalat sig som vår mest "trogne läsare". Så för alla er singel damer och söta flickor exklusivt här på bloggen HANS MSN! [email protected] och nej han är inte gammal.

Peace out. Schöna has left the building.

björn bröder två.

asiaten som är med i handlingen är faktiskt sjukt porrig, fan att hon är tecknad bara. annars hade vi satsatt helhjärtat på henne. trevlig verkar hon också vara, fan! jag vill också vara tecknad. allt verkar mycket enklare då. bara springa runt i skogen och göra ingenting, det hade varit något speciellt. till en början vara en liten söt björn unge som alla älskar. bara mysa med alla stora mjuka björnar och bli behandlad som en kung. sedan få växa upp och bli en stor björn med lite makt. fy fan vad underbart det vore. det vore också kanon att kunna trilla ner från höga stup utan att bryta minsta lilla ben, bara resa sig upp och gå. (så är det iaf i filmen. och snälla, säg att det är så?!)
jag har i alla fall hittat min uppgift här i livet: att till en början vara en liten gullig björn, för att sedan växa upp och ta hand om alla mindre. visst vore det fint.
eller kanske vara en grottmänniska som enligt jack fick ligga hela tiden, hela tiden! (det har han hört från säkra källor)
och schöna vill bli en lax. för laxarna får simma mycket. klokt sagt av en klok person :)

nu ska jag återgå till filmen
börjar snart gråta.

sov gott.

björn bröder.

sitter här och tittar på björn bröder, och snart så ska vi sätta igång tvåan. snacka om att vi har det mysigt! vi vet att många skulle vilja göra oss sällskap men ni får tyvärr ställa er på kö.
just nu sitter vi och tar reda på vad vi är för totem, ganska intressant faktiskt. har tyvärr ingen aning om vad det innebär. men det roar i alla fall när man är trött och egentligen vill sova.

det finns även ett spel kallat benpussel, det roar jack sig med för tillfället. 
sjukt enkelt för många h(med tanke på att filmen är för 2 åringar. men jack har svårt.. tre fel i rad nu säger det mesta. nu börjar det gå riktigt illa "att man ska behöva tänka när man gör detta är ju sjukt!"

nu är det dags för jonas att hitts sitt totem (jack gav upp benpusslet)
dessa totem blev vi
jack- falken
pane- brun björn
schöna- lax
eifel- varg
jonas- varg


image17


och bara så att ni vet.. "snor är fett underskattat att äta" citerat allas osby paug, jackieboy.


svettiga pumor på friskis.

nej, där var ingen puma på friskis igår då vi skulle testa på ryggympa. skit också! det var det minsta man kunde ha hoppats på, men icke. vi fick titta på varandra istället, vilket ledde till många goa skratt. några otroligt dumma kommentarer delades också ut. och vi hoppas att allt "normalt" folk som var där har förståelse för att vi inte kan alla dessa övningar och istället gjorde på vårt eget lilla vis.

med facit i hand så är nog inte detta något för oss. kanske är det några snyggingar på något annat pass? det är faktiskt värt ett försök. nästa torsdag kanske?

ha det gott.
tjing


kärlek.

Detta mästerverket  är till dig Johannes. The one & only, mitt mästerverk.
Jag har format dig till en av mina egna.

Du är lite som Dr Evils son Mini Me i Austin Powers filmen.

Jag saknar dig <3



&Nej jag är inte ironisk.

RSS 2.0