onedayafter <3 björn



Kan ju inte göra annat än att älska BJÖRN
onedayafter <3 björn

(och för er som bara vill ladda hem ljudfilen på detta mästerverk finns den här http://www.speedyshare.com/264321829.html )


Synes, höres och beröres. Schöna has left the building


chillpill.

sitter här lite lagom sentemental & känner för att dela med mig av lite murre.

Acoustic shit!

http://www.speedyshare.com/589616270.html

http://www.speedyshare.com/191501132.html

BEST shit!

http://www.speedyshare.com/825241366.html

have fun girls&boys.
&
Why do they call me Superman ?
päjs Jack.

tävling 2!

ännu en tävling har nu dragit igång och vinnaren av denna får ett exklusivt pris.

Fråga ett: VEM ÄR MANNEN PÅ BILDEN SOM HÅNGLAR?

image15


)

tävling.

image14

Någon som kan gissa vad detta ska föreställa?
Belöning utlovas till vinnaren.
Motivation till varför ni tror att det är just detta ska också finnas med!



see yah

det animaliska riket.

image17


denna gång hittar vi idolerna i det animaliska riket och även denna gång så blir vi fascinerade över vad
"våra vänner" kan och inte kan göra. men det är trotts allt inte så konstigt att djuren gör mer eller mindre obegåvade saker då och då. I alla fall inte om man tänker på en struts hjärnkapacitet, vilken är väldigt liten. Strutsens öga är nämligen större än dess hjärna. vilket säger en hel del. visst, det vore ju en sak ifall ögat vore stort som en hjärna, men inte i detta fall..


vi har tidigare också sagt att afrikanerna är speciella (i annat fall så gjorde vi det nu) och varför skulle inte djuren där också vara det? där nere ska det finnas en daggmask som kan bli 6,7 meter lång. hel knepigt, inte sant? Och elefanterna kan inte heller hoppa! Vart är världen på väg? tänk ifall kängurun inte heller skulle kunna hoppa? även då hade det känts helt fel. men nej, så snett kan det ju aldrig gå. och flodhästarna där nere är de djur som dödar flest människor i Afrika. EN FLODHÄST?! Hur farlig ser en sådan ut egentligen. vore det inte normalare ifall det var en orm eller ett lejon som ledde denna lista? men nej, Afrika ska naturligtvis vara annorlunda..


och djur gillar sex, precis som vi. men att para sig 50 gånger om dagen som ett lejon kan bli lite för mycket av det goda, i alla fall tre-fyra gånger för mycket. Annat är det däremot med delfinerna som är de enda djur som oss människor. Nu undrar ni säkert vad likheten är. jo, delfinen är det enda djur som kan ha sex för nöjets skull!
och med detta vill vi passa på att skicka en tanke till alla er andra stackars djur som måste ha en anledning för att få någon i sanden? (eller vad säger man, vi människor får någon eller några i säng, men vad får djuren?.. Någon som vet? Hör då av er!)


Vi är också säkra på att ni inte visste detta!


En kackerlacka skulle kunna leva utan huvud. det ända problemet är att utan huvud så svälter den ihjäl och dör efter nio dagar.
fjärilar är inte heller normala, utan dessa smakar med fötterna! stackars varelser, att behöva smaka på fotsvett dag in och dag ut.


så skänk en tanke till alla djur där ute, i varje fall till alla utom delfinerna..


love.

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för att vi hade fel. Någon klok person har hört av sig och påpekat detta. (lider med denna stackare som inte kunde leva med detta) men på grund av vår goda inställning till allt och alla så ska vi naturligtvis se till så att alla där ute får reda på att även GORILLORNA har sex för nöjets skull.
och du! med tanke på att du inte velat uppge vem du är så har vi bekymmer..  vi ber dig snarast möjliga höra av dig så att vi kan belöna dig för din stora insatts. det är du värd!

Postat av:

Gorillor har faktiskt också sex för nöjets skull, inte bara för att föröka sig. Precis som delfinerna!

2008-feb-22 @ 00:48


clownen.

Hallå alla smygrunkare, lesbiska tjejer&klamydiasmittade!

Vi på bloggen vet att många e förundrade över va fan den där clownen gör i skodas reklam, inklusive oss.
Ni vet den reklamen där dem förklarar någonting om att bla bla bla bästa bilfabrik, bla bla bla bla här utförs de optiskt SEN KOMMER DÄR EN FUCKING CLOWN? sen flshar dem sitt skoda märke mot slutet

Eftersom vi gör allt för er läsare så skickade vi iväg ett mejl till Skodas kundservice angånde vad clownen verkligen gör i reklamen. Det löd:

Namn: Johannes
Epost: [email protected]
Meddelande: Jag har länge funderat på vad clownen i er reklam film gör där?
Jobbar han där på riktigt? Som sagt har tänkt på det länge och hade varit tacksam för svar
MVH Johannes

Och fick svaret:

Hej,
Tack för ditt meddelande daterad 2008-02-16.
Clownen som sätter priset i slutet av TV-reklamen är en symbolisk handling där man förstärker reklamens budskap om att endast en Clown, som alltid har roligt, är den enda rätta personen som kan sätta det "löjligt/orimligt låga" priset på Skodas bilar.
Clownen finns också där för att skapa uppmärksamhet och intresse för märket Skoda. Clownen har för övrigt figurerat tidigare för Skoda i tidningsreklam där Skodas styrelse porträtteras med ett galleri av herrar i gråa och svarta kostymer och så vår vän Clownen som är ansvarig för prisavdelningen.

Med vänlig hälsning SkodaKundservice

&HUR FAN SKULLE MAN LYCKAS LISTA UT DE LIKSOM? Det är obegirpligt för oss.

Så nu har vi på bloggen återigen fört er ett steg närmre allmänbildning och fått er att klara av natt sömmnen utan att tänka på den "förbannade skoda clownen".

Peace out hOOkers

Hej Hej Hoe.

 LOVE HURTS, LOVE HURTS

Dagarna rör på sig. Till stan kmr neger awet och glenn alex vilket säkert kmr göra livet lite, lite, lite mer spännande för ett fåtal människor.
Emelie önskar sig en porshe eller jaguar av oss. vi menar på, kunde hon inte önska sig något lite större,tyngre eller varför inte dyrare föremål? dåligt emelie, dåligt.

&Schöna har förmodligen satt nytt personligt hastighets rekord i skridskoåkning då han i matchen mot troja accelererade upp i otrolig fart för att sedan bokstavligen hoppa in i ett kruff.
Men sedan är han ju också El Capitano vilket gör att han måste visa vägen för oss andra småpojkar. bra schöna, bra.

Jag kan också meddela att Holst förmodligen ligger topp-10 i världen arom messigt & att Gurra förmodligen är den coolaste lössnusaren i hockeysverige.

Blottaren schönström har slagit till igen. Denna gången blev det en favorit i repris då han än en gång lyckades visa hans intimare delar för hela Bahnof.
Killen lyckades också med att ringa mig så jag fick guida honom hem från stan. Väl hemma fick han syn på ugnen och tänkte att han skulle baka, så ugnen sattes på vilket han visst glömde när han käka pizza på toa.
&var det någon annan än Andreas som visste att de är just HANS fassa som äger självaste bahnof?! eller iaf skänkt 4lax. eller nej just de, så var det ju inte heller. eller.. visst ja. Han hade glömt allt.


Hockey now, ciao butterfly. love Jackieboy!

image15

homeboy.

Hi lovers.

Helgen va tung , jävligt tung. Fråga bara Schöna som blev spyafull som vanligt.
Detta kan vi iof skylla på ett väldigt extremt & nytt fyllelir som uppkom på ferren hos kukmaura.

Vi på one day after tycker också att de är förvånansvärt förvånande att Maura kan ha en sådan fin mor&syster, vi menar på.. VAD ÄR ODDSEN?
Dock är han magisk på att fälla kommentarer som gör våran dag så pass rolig som den ändå är.
Som idag;

"-.. Jo men om det var presidentval så borde man ju ha sett det igårkväll på nyhetsmorgon"
Klockren Maura, klockren!

Dagen efter bloggen har också fått lite groupies av olika slag. Som detta mailet:

"Hej kukar.

Jag vill bara berätta för er att eran blogg suger riktigt mycker kuk. och då menar jag verkligen bokstavligt den suger verkligen kuk. PENIS!
Jag vet att ni alla ligger inne med 2cm kukar vid stånd hahahahhaha suckers

ha det bra och hoppas ni dör, puss"

Det är alltid roligt att få beundrar brev :)










14 februari, en underbar dag att berätta.

Nu är den stora dagen här, dagen alla par älskar så mycket. en dag där man kan spendera all tid på varandra. visst är det underbart?! ohja, vi tycker i alla fall det. och när man sitter och funderar på hur mysigt det är så kan man inte hålla tankarna borta från hur man ska göra sig av med henne på bästa sätt. Därför har vi tänkt ge dig några tips dagen till ära.

1. Skriv i gästboken på lunarstorm, eller varför inte skicka ett lunarmejl? 

2. Skriv på msn. (hur du gör skiter vi fullständigt i, bara det blir gjort)

3. Skicka ett sms. (skriv tex. att det största misstaget du gjort är att lära känna henne.)

4. Skicka ett brev på posten (jo vi vet, vi lever på 2000-talet..)

5. Skicka ett mejl. (berätta gärna att du träffat någon ny, och att ni har det underbart. passa även på att berätta för "exet" att det inte är henne det är fel på.. ja ni förstår, den där vanliga....)

6. Skit i att snacka med henne (en favorit!)

7. Hitta någon ny och få ryktet att spridas så att hon får reda på det på detta viset.

Lycka till!

Vi håller på dig. <3

alla hjärtans dag.

Sitter här och funderar över veckan, tanken som slår är genast "alla hjärtans dag på torsdag!" men vad fan gör det för skillnad, många kommer ändå att sitta ensam och uggla som vilken vanlig dag som helst.
Vad är denna dag bra för? För att alla som inte har ngn att umgås med ska känna sig ännu sämre?
Tycker verkligen synd om dessa stackare, eller ska vi säga misslyckade idioter? det kanske stämmer lite bättre (givetvis har vi själva någon eller några att umgås med)
Nu tänker säkert många hur vi kan tänka så, alla hjärtans dag är ju något fint. Jo förvisso, men tänk på alla som sitter där ensamma, för dem är det minst lika hemskt som det är underbart för oss andra. men nej, vi är inte på dem misslyckades sida, utan vi är bara snälla nog att skänka dem en tanke såhär vid alla hjärtans dag tider. Många har fullt upp med att hinna köpa rosor, choklad, nallar och allt vad det innebär. Samtidigt som lika många isolerar sig inomhus för att slippa allt detta stök.
Det är detta som kallas diskriminering, hur fan kan Sverige tillåta något sånt här när man inte ens får kalla en kvinna för ngt i stil med hora eller slampa? Vad är skillnaden? Då borde man heller inte få fira alla hjärtans dag eftersom många misslyckade idioter inte har någon att umgås med! Är det detta som kallas ett jämnställdhet? Skulle inte tro det. Från och med nu bojkottar vi allt som har med alla hjärtans dag att göra, och kommer att fortsätta med detta tills det blivit en ändring i Sverige så att vi får kalla kvinnorna för diverse saker.


Nu när den stora dagen ändå är här trotts allt så måste vi bara berätta om ännu en av våra idoler.
Han var trött på sin flickvänn och hade under en tid funderat på att göra sig av med skiten. Och varför inte göra det på alla hjärtans dag? det är ju genialt! så han tog sig mod och berättade detta för sin lilla tjej. inte undra på att hon blev förvånad, men som vi sa. Alla har inte det roligt denna dagen.
Däremot lär han ha haft fruktansvärt roligt.(&så även vi)
Du är och kommer förbli en av våra idoler, det är du värd!


Peace out


ps. ha en fruktansvärd alla hjärtans dag!


veckans recept, vecka sex.

image15
Prova gärna någon av stockmos produkter, vilka är väldigt behagliga att arbeta med.
Och framförallt väldigt goda!







Vi förstår naturligtvis att ni väntat på att få veta hur man blandar ett glas saft. Och vi hoppas att det har gått bra med er is? Om inte så är det bara till att höra av er, så kanske vi kan ge er en mer detaljrik beskrivning.

Men åter till saftblandandet!

  

  

För att göra klart för er vad saft är så beslutar vi oss för att ge er en beskrivning.

Saft är en dryck som framställs genom att man kokar vatten, socker och frukt eller bär som silas för att skilja ur bären från vätskan. Processen förlänger hållbarhetstiden på bären/frukten som i färskt tillstånd förfars relativt fort. Kokad saft har längre hållbarhet än rårörd saft, där bär, socker och vatten rörs ihop utan kokning. Som regel behövs konserveringsmedel tillsättas, i synnerhet för bär som jordgubbar och hallon, men är inte nödvändigt för lingonsaft eller rårörda drycker där tillredning skett genom tillsättning av citronsyra som i sig har konserverande effekt. Saft är alltid ett koncentrat som skall spädas med vatten, men koncentrationsgraden kan öka genom avdunstning av vätskan genom ytterligare kokning, vilket främst används inom industrin. Om man värmer saft, så får det en glöggliknande karaktär. För enklare version av texten är det bara att höra av er, vi vet att ni kan vara otroligt korkade ibland. Vilket vi har full förståelse för.

Du behöver:


-           Ett glas

-           Vatten

-           Saft


Det har absolut ingen betydelse om glaset är stort eller litet, det kan du själv avgöra. Men ett tips från oss proffs är att du tar ett stort glas ifall du är törstig och ett lite mindre ifall du inte är det.

Vattnet kan du förhoppningsvis hitta i kranen, såvida du inte bor utanför civilisationen eller ej har betalt vattenräkningen.

Saften däremot kan vara lite klurigare. Vilken sort saft du avgör att använda har inte så stor betydelse. (förslag kommer senare) Nuförtiden brukar man kunna köpa färdig saft på flaskor. Men tänk för allt i världen på att du ska ha koncentrerad saft och inte saft som redan är utblandad. Då får du inte denna spänning som det innebär att blanda saft.

Nåväl, när du väl inhandlat din flaska med koncentrerad saft är det dags för dig att börja blanda. Detta gör du enklast genom att vara i närheten av rinnande vatten, diskbänk och trasor (första gången kan bli lite komplicerad, men med tiden så lär du dig alla små knep som vi redan kan)

När det då är tid för att blanda så kan du titta lite på flaskan, där brukar finnas lite olika tips om hur du bör gå tillväga. Tex. hur du ska späda din saft osv. (ofta 1+4, vilket betyder en del saft och fyra delar vatten)

Lyft sedan flaskan från bänken, gör det försiktigt, centimeter för centimeter. Tänk på tyngdlagen, Isaac Newtons tanke. Om ni nu vet vem denna person är. (inte för att vi vet det, men tänkte att ni kanske skulle kunna berätta för oss ovetande)

När ni väl fått upp flaskan till kanten av glaset, dessa centimetrar. Så ska ni hälla lite av den koncentrerade saften i glaset. Häll inte för mycket, utan precis så mycket som det står att du skall göra. Efter detta så tar du stegen bort mot kranen för att fylla i med vatten. Kranen öppnar du genom att antingen skruva eller lyfta på spaken. För sedan in glaset under kranen och slå på vattnet. Häll inte för mycket, utan endast till glasets kant. I annat fall så kommer det att rinna över och då blir saften inte lika god. När du väl fyllt ditt glas så stänger du av kranen igen. Precis som du gjorde när du satte på den, fast tvärt om. (hoppas ni förstår) Lyft sedan bort glaset och ställ på en plan yta. Där kan ni sedan röra om i glaset för att få saften ännu mer blandad.

Sedan är det dags att avnjuta saften, eller om ni vill så kan ni sätta in glaset i kylen för att få avnjuta den kall lite senare. Ni kan ju även "lyxa" till det genom att lägga i några av isbitarna som ni förhoppningsvis lyckats framställa.


Avnjut nu detta med ett leende. Tänk på att ni har lyckats med detta helt själv. (såvida ni inte behövde hjälp av mamma eller pappa)


Olika saftsorter:

- Svartvinbär

- Jordgubbb

- Banan

- Apelsin

- Björnbär

- Morot

- Äpple

- Skogsbär (mix av olika bär som man kan hitta i skogen)

- Päron

- Citron

- Hallon

- Krusbär

För att få en lista med alla olika sorter så ber vi er ta kontakt med oss


Nästa vecka kommer givetvis ett nytt spännande recept. Denna gång blir det nog någon form av mat för omväxlings skull.


the magic way.

vi tänkte berätta lite om den såkallade "the magic way". thats were everything happends, if u know what we mean. nej vi pratar inte sexuellt umgänge, krök eller horer. utan vägen mellan ishallen och bussen, där alla våra ideer till bloggen födds för att sedan visas upp för er, allmämheten. Det är en sträcka på omkring, tjaa cirkus 300meter?  ja iaf, när men kliver av bussen känner man sig likt som en fågel , lite som ur filen "vägen till frihet", ni vet när han inser att han lyckats undkomma fängelset? man mötts av en oerhört gles skog (några buskar) ibland leder de tankarna till sexuellt umgänge med en äldre kvinna? Kanske till en oändlig vandring genom en natur skön skog, nej knappast förresten. bara en 24 meter senare (ja det är uppsteget och det är exakt!). Mötts vi av en stor stygg väg. Här födds oftast tankar om livets slut, tanken på att bli påkörd av en stor "Scan" lastbil är väll tanken som slår alla men även tankar kring chansningar och infall när man springer snabbt (rikitgt snabbt) över vägen utan att ta hjälp av varken stoppljuset eller övergångsstället. Man känner hur adrenalinet pumpar och den lilla onda rebellen, Cheguvara växer i dig & utmaningen av sveriges lagsystem känns SÅ COOLT! När man väll kommit över den hemska vägen uppenbarar sig kyrkan till höger om dig. De e nästan så man blir religös av denna underbara konstruktion (förresten vilken jävel kom på att kyrkan ska ha ett torn, jag fattar inte det riktigt, vad är grejen med tornet?). Man känner sig nästan som Jesus eller Gunar, eller Gunar var väll kanske lite att ta i. Men iaf Moses? Han öppnade ju trots allt röda havet lite som vi öppnar våra känslor under just den här lilla turen. Lite som tjejer gör på fyllan för att ge er ett perspektiv på hur pass mkt vi öppnar oss, nästan så våra hjärtan trillar ut. Nog talat om detta. På andra sidan vägen ligger motsatsen till kyrkan, guds hus. För där bor djävulen, eller iaf Judas. Och nu ska jag berätta något hemskt, han är inte mer än 10år(!) de är lite läskigt eller hur? Inombords alla av oss finns där en liten räddsla för att han ska komma ut och skicka onda signaler genom oss. Så här ökar vi alltid tempot en aning för att passera så snabbt som möjligt samtidigt som vi vet att gud bor på andra sidan vägen och förhoppningsviss så skyddar han oss. när vi väll passerat denna lite av heliga plats kommer det en slutning, ganska brant faktiskt. En riktigt farlig plats att passera under vintern då isen ligger hal på vägen och här tvingas vi dra ner på vårat massiva tempo och man börjar känna av tempo höjningen i benen. Man känner verkligen att man lever och som man presterat något tankarna förs till de 2:a världskriget när man vandrade in i Ryssland. Nationalismen i en växer och tankarna förs till vårat ursprung genom vikingarna & mjöd? och medesamma blir vi oerhört krök sugna. Och tankar kring en kommande fest eller planerna till en kommer upp&kanske vilket tema vi ska ha. Då har vi lyckats ta oss fram en 100 meter djupt insjunkna i våra tankar och mötts här av en bom och någon typ passerings hinder för att hindra bilar och cyklar. Tankarna flyger ofta iväg mot hinder för vår ogränslösa kärlek till varandra främst, men även till damerna man inte kan få (typ marilyn monroe, enbart då för att hon är död, vi menar resten är ju ingen som helst prestation att charma, nästan) kanske svävar tankarna då iväg till att frysa sig precis innan döden för att få uppleva framtiden? Och hur kommer egentligen framtiden att se ut? Kommer aldrig den där dåliga regisören som gjort så hemska filmer att dö? Kommer vi någonsin bli rika? och när man väll kommit ur dem tankarna är de inte långt kvar till hallen och vanligtvis diskuterar vi våra ideer strax innan vi når dörren in till hallen (eller så gråter vi, men de e sällan).

Nu har ni fått uppleva känslan av att vandra från bussen till ishallen "The magic way".
Och ja, vi har också funderat på om vi är sjuka i huvudet.

våra idoler.


image10

Det finns många personligheter & personer där ute på vår platta jord som vi skulle vilja kalla våra idoler. En av många har än en gång levererat några roliga floskler.

Denna gång är det den amerikanska presidenten George Walker Bush som lyckats förgylla vår dag, och det tackar vi för!


Men först en liten fundering:

50 procent av USA's befolkning brukar rösta vid presidentval, och när Bush vann senaste gången så gjorde han det med lite mer än hälften av rösterna. Alltså är det bara runt 25% som vill ha Bush som president. Hur man då kan kalla detta demokrati har vi svårt att förstå. Men USA är USA och det är inget vi har något emot..







Men nu är han trotts allt president och det blev han inte för ingenting, men vore det inte bättre om han höll tyst ibland?


"
Vapen dödar inte människor, Vapen produceras i syfte att göra det möjligt för människor att använda dem till att döda människor."


"Huvuddelen av vår import kommer från andra länder."

Det kunde vi aldrig tro..


"Vi oroar oss för aids här i Vita huset. - tro inget annat."

"Jag har egna åsikter - starka åsikter - men jag tror inte alltid på dem."

Så starka var hans åsikter.. Men visst, alla har åsikter. Så även vi, för tillfället är en av dem att Bush borde hålla käft.


nu väntar vänner och en god sömn innan hockeygym imorgon 07.30.
må väl, Schootich!


sunday.

Ciao hoes

Supebowl ikv, känns nästan som julafton för mig. Inget är väl roligare än att se 90 st svettiga steoridpojkar springa & jaga en boll?!

Veckans Frankenstein citat:

"- Fyfan vad kallt det är i bussen. Stäng av varmen förfan!" - Jonas "Björnen" Elofsson har levererat på nytt.

..en annan smidig herre vid namn Otte "Dag" Aurell levererade denna djupt vältänka kommentar tidigare idag när laget var påväg till mörrum;
" - Fan vad jag hatar att möta alla dessa småländska lag"
Inte fan visste jag att mörrum låg i småland?! Att han går handel kanske förklarar endel..

Veckans fetaste är solklart;
  • Petter Ft Säkert! - Logistik. No doubt.
  • Kanye West - Homecoming
  • Scouting for girls - she's so lovely
Nee nu väntar koffes&köpa hem lagret av chippe&lerre som ska räcka inatt.
See you later godfellas, päjs Jack.

&en sak till som Prinsessan Maura fick ur sig när han skulle leka smart en historia lektion;
"-.. Jag vet vad han heter någonting på B, Eeeh Ob-ob-ob någonting. McCain!"

image13

RSS 2.0